Beauty Box Szalon:

 

Minden új és leendő vendégünk maximális kiszolgálása érdekében szépségszalonunkban magasan képzett és jól összeszokott csapat dolgozik együtt, már évek óta. Így elmondhatjuk, hogy jól bevezetett, állandó vendégkörrel rendelkezünk. Ha Ön is szeretne hozzánk eljutni, NAGYON SOK SZERETETTEL VÁRJUK.

Címünk: Budapest. XIX. kerület Ady Endre út 28-30.

Szántó Szilvia: Manikűrös - Pedikűrös - Masszőr - Testkezelő - Természetgyógyász.

2009.11.29. 14:38 - Beauty Box

Címkék: méregtelenítés természetgyógyász masszázs manikűr szépségszalon cellulit gyógymasszázs xix. szalon testmasszázs pedikűr tyúkszem menyasszonyi köröm xix. kerület testkezelés gyógypedikűr testkezelések frissítő masszázs svéd masszázs cellulit kezelés

.

Szép napot mindenkinek!

Szántó Szilvia vagyok! 1994-óta dolgozom a szakmámban.  Az  évek alatt folyamatosan képeztem, képzem magam, hogy  a  vendégeimnek  több  síkon tudjak segíteni ... Természetgyógyász vizsgát tettem, mert tudásom legjavával szeretném  szolgálni azokat, akiknek szükségük van rá!

Várom vendégeimet: akik  fogyni vagy méregteleníteni szeretnének, és  a  cellulit  elleni  harcban igénybe vennének külső szakszerű segítséget gépi és kézi formában professzionális zsírégető anyagokkal! A kezelés Dr.Derm ultrahanggal,és köpölyözőgumival, illetve erőteljes kézi masszázzsal történik! Újdonságként lehetőség van   a  hullámmasszázs beépítésére a kezelések végén,  amely egy tökéletes nyirokmasszázst biztosít,és így a felmasszírozott salakanyagoktól, mérgektől könnyebben megszabadul a test... Ezenkívűl a nyirokmasszázs      nagyon komoly vízhajtó hatású,ezért az ödémás pácienseket is nagy hatékonysággal lehet kezelni! Természetesen ,előzetes megbeszéléssel egy ingyenes állapot-felmérésre érdemes eljönni,a kezelések előtt . 

Továbbá  szeretettel várom a lazítani vágyókat relaxációs , vagy frissítő svéd masszázsra…

Ezenkívül szeretettel várom  a problémás lábbal ( benőtt köröm, tyúkszem stb.) rendelkező félős vendégeket, fájdalom mentes bőrbarát kezelésekre.

SPA láb és kézápolásra, illetve paraffinos kényeztetésre, Cuccio anyagokkal …

Természetesen esztétikai lábápolást illetve kézápolást is vállalok az igényes vendégeknek …Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

FIGYELEM ÚJDONSÁG!!!!! 

     Hullámmasszázs ,a cellulit ,és ödémák ellen!Kellemes ,de mégis hatékony módja az alakformálásnak!

 

 Lávaköves masszázs: Ez a csodálatos kezelés,egy nagyon komoly relaxáló és egyben energetizáló masszázs. A kezelés során a felmelegített lávaköveket a test csakráira helyezzük , és a forró lávakövekkel masszírozunk is. A kéz és lábújjak közé helyezett meleg kövekkel is fokozzuk a kényeztetést.A meleg kövek hatására a feszült izomzat gyorsabban ,és jobban fellazul, ezáltal hatékonyabbak vagyunk a fájdalmas testrészek kezelésében. A teljes masszázs kb. másfél órás , amely alatt a vendég teljesen ellazulhat, feltöltődhet,és utána szinte újjászületve távozhat tőlünk!

 

Tartós lakkozás Shellak-kal :ennek a szuper-manikűrnek az egyik kiválósága a  tartósságán kívűl , hogy a shellak acetonnal leoldható ,ezért nem csiszoljuk a saját köröm felületét!Másik fantasztikus előnye,hogy nincs száradási idő,tehát mikor készen vagyunk a lakkozással, a vendég nyugodtan félelem nélkül öltözhet, veheti cipőjét, vagy kesztyűjét, nem megy tönkre a remekmű. Nem utolsósorban a gyenge töredező körmöknek az anyag tartást ad, ezért könnyedén növeszthető a saját köröm!Az igényes női kezekért,érdemes kipróbálni a shellakkot !

Februári akciók!

Tavaszváró cellulit-kezelő bérlet akcióim:

-vácum+hullámmasszázs bérlet:41000ft  55000ft.helyett!  1o+1 alkalom (1kezelés ,1óra)

-vácum+Ultrahang+hullámmasszázs:49000ft. 67000ft.helyett! 10+1alkalom (1kezelés,1,5óra)

 -hullámmasszázs : 35000ft. helyett! 30000ft.10+1alkalom(1 kezelés,30 perc)

Elérhetőségem:  Te: +36-70-434-3455.



süti beállítások módosítása